Stöp din egen Ölmekrona 

Att stöpa ljus tillsammans är rofyllt och underhållande. Man kan inte stressa, utan doppen tar den tid det tar. Sakta ser man ljusen växa till sig och bli riktigt fina! Du kan stöpa ditt ljusbehov för hela året, eller få hjälp att tillverka din egen Ölmekrona! Boka en egen tid för dig och din familj, dina vänner eller arbetskamrater. Ljusstöpning erbjuds under så gott som hela året. Titta i kalendern, för att se bokningsbara tider och maila Johan Engholm på olmeljus@gmail.com  för att anmäla er och få mer information. Nu erbjuder vi ljusstöpning även för små grupper, mellan 4 och 10 personer. Kurskostnaden är 250 kr/person och kostnaden för smörgåsfika och/eller ostkaka 65kr/person. Sedan betalar man för de ljus man stöper. Prisexempel 10 kr/st för korta ljus och du har ca 25% rabatt mot ordinarie priser på ljuskronorna som du stöper själv.

Lär dig tova

I ljushusets stöparverkstad finns även möjlighet att delta i kurser för tovning med Carina Haglund och Ullting. Att skapa i den mjuka ullen är avstressande och roligt. Kursen passar dig som vill vidareutveckla dina kunskaper i tovning, men även dig som aldrig tidigare provat att tova i ull. Skicka er intresseanmälan till Carina Haglund 070-3356353, ullting@hotmail.com eller Johan Engholm olmeljus@gmail.com , så får ni mer information

 

Klicka på kalendern och se vilka tider som erbjuds för de olika kurserna och maila till: olmeljus@gmail.com för att boka tid. 

Välkommen till ljushuset i Ölme